Øyervann i høstdrakt

Etter en kald morgen fikk solen temperaturen opp i noen plussgrader, og lyste også opp det høstfargede landskapet i Marka. Ved Øyervann i Bærumsmarka var fargene spesielt fine, og årstidsskiftet ses tydelig hvis man sammenligner med bilde nr. 29696, som ble tatt på omtrent samme sted en varm sommerdag i fjor.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Okt 2019

Flott høstdag i Bærumsmarka

Av Erik Unneberg

Sol og fine høstfarger i Bærumsmarka den første søndagen i oktober. Bildet er tatt ved Øyervann, sørøst for Burudvann.

06 Okt 2019

Kirkebyvangen: ruinene sett fra syd på vollen

Av Odd Tore Saugerud

Bildet fra 1917, bilde nr. 31968, er tydeligvis tatt fra en av småkollene syd på vollen. Nå er denne delen av vollen vokst til med gran igjen etter snauhogsten for noen år siden, så dette er det nærmeste man kommer med et vidt vidvinkelobjektiv. Atie markerer inngangstrappa til hovedhuset. Det østre uthuset er helt gjemt bak graner til høyre for høyre bildekant.

06 Okt 2019

Kirkebyvangen: enda ei låvebru

Av Odd Tore Saugerud

Mange av bildene fra Krikebyvangen viser låvebrua. Men et søk øst på vollen der uthuset sto, avslørte både spor etter en grunnmur og pillarer, og, overraskende nok, enda ei låvebru. Ser man godt etter på bilde nr. 31968, kan man skimte ei murt låvebru bak treet til høyre i bildet. Denne ruinen er synlig fra skiløypa øst for Kirkebyvangen.