Skogens konge i full størrelse ved Sandungen

Må si vi skvatt litt da vi gikk opp bakken og så en stor elg som så utover. Men siden den ikke flyttet på seg, og vi fikk bedre lys, så vi at det var en statue av en elg i full størrelse.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Mar 2019

Snøvær over Storflåtan gård

Av Morten Synstelien

De fleste vinterbilder av gården er fra isen og løypa der, men her gikk vi på veien. Det har snødd mye, og mer snø kommer. Et gammelt uttrykk sier det kan snø mye i mars, og det stemte dette året. Taka må være måkt, for det er mye mer snø i terrenget. Vi ser sydover mot Gråberget og i retning Løvlia. Ikke mange ute i Marka på slike dager, men det har sin egen sjarm. Stille og rolig, til og med det meste av flystøyen blir borte i snøværet.

25 Mar 2019

Åboråsen sett fra vest

Av Morten Synstelien

Fra toppen av lysløypa på Kleivstua ser du Åboråsen fra vest. Det har blitt hogd en del i området, så utsikten er blitt bedre.

12 Jan 2015

Løypearbeid i Holebygda

Av Morten Synstelien |

Pakking av såle på Sørum, Mo gård i bakgrunnen. Vi har fått låne rulla på Ringkollen fra Skiforeningen, og har byttet aksel på den. Men rulla kan vi pakke snøen slik at vi får en liten slåle, og ikke minst så blir det et trau som fyller seg med snø om det er blittelitte granne vind. Et år reddet Ragnar sesongen med å kjøre rundt og rundt på Røyse en hel søndag, og fikk pakket litt og litt for hver runde. Vi lærte mye av det han der gjorde.