En ruin med gapahuk

Det er flere godt synlige ruiner etter bygninger på tangen hvor Huldreheim ligger. Ruinen på bilde nr. 32015 var kjentmannspost i perioden 2000 – 2002, og da var det også satt opp en gapahuk på en av de andre ruinene. Den har ikke overlevd til nå (2019).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Feb 2018

Særegent skilt

Av Morten Synstelien

Like før du kommer til Krokkleiva går det inn en liten vei til et jorde. Dette jordet rett nedenfor Sundvolden oppvekstsenter blir brukt som landingsplass for paraglidere og hangglidere, eller PG og HG som det ofte blir forkortet. Du ser skiltet fra gangveien om du går eller sykler rute 303 Sundvollen - Kleivstua. Skiltet hadde trengt en vask.

21 Jan 2017

Mikrobål på isen

Av Morten Synstelien

På Braksøya er det ikke lov å fyre bål. Her er stein og steinformasjoner viktig. Da blir løsningen å ha med en liten vedovn og fyr i den på isen, mens du sitter på land. Utrolig hva et lite bål hjelper, spesielt om du har med en liten selvstående gapahuk også. Ovnen er laget av Tom42 på Fjellforum, og er gjenbruk av malingsspann. Den har også en liten grillrist, slik at pølser kan steikes.

07 Des 2017

En Iglos død

Av Morten Synstelien

Varm vind og regn er en iglos største fiende. Som dere ser på vindpølsa, blåser det mye. Denne igloen holdt i ei uke, før den smeltet vekk. Men selve konstruksjonen er slik at den siger sammen og ikke kollapser. Lærte mye av denne første igloen som jeg bygde.