Idyllisk ved Myrdammen

Ved Myrdammen i Rælingen er badeplassen oppgradert med både grillplasser og benker, og det er blitt riktig så fint. I kveld var det speidere her som fikk prøve seg på kanotur.

Idyllisk ved Myrdammen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Aug 2019

«Migarn» - bekken fra Migartjern

Av Morten Synstelien

Lokalt blir denne bekken bare kalt for Migarn. Navnet er nok litt for at den kommer fra Migartjern, pluss at den bare miger (tisser) når det har regnet eller er vårløsning. Da står spruten betydelig lenger ut, derav oppnavnet. Den ligger 25 meter opp en bratt sti fra Skardveien. OK å gå opp, litt verre ned.

04 Mar 2018

Fellestur med Rollers - litt stor klynge - isen sier fra

Av Morten Synstelien |

Lett å se hvem som er erfarne på slike fellesturer. Franklin hadde sagt tydelig at vi måtte stå med litt avstand. Men det er fort glemt, og her sa isen klart fra, og plutselig stod alle der de burde. Ny sterk og fin stålis, men åpent vann rett bak. I bakgrunnen ser du Finnemarka. Alle hadde utstyret i orden, men trengte nok litt mer erfaring og kompetanse. Da er slike fellesturer fine. Franklin er flink til å spre kunnskap om is.

04 Mar 2019

Fellestur mellom Storøya og Neslandet

Av Morten Synstelien |

Etter at isen hadde sagt fra at det bør være litt avstand, gikk det bedre. Litt manøvrering mellom råker, under kyndig ledelse av Franklin i Rollers. Helt i bakgrunnen skimter vi Ringkollen.