Fellestur med Rollers - litt stor klynge - isen sier fra

Lett å se hvem som er erfarne på slike fellesturer. Franklin hadde sagt tydelig at vi måtte stå med litt avstand. Men det er fort glemt, og her sa isen klart fra, og plutselig stod alle der de burde. Ny sterk og fin stålis, men åpent vann rett bak. I bakgrunnen ser du Finnemarka. Alle hadde utstyret i orden, men trengte nok litt mer erfaring og kompetanse. Da er slike fellesturer fine. Franklin er flink til å spre kunnskap om is.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Mar 2019

Fellestur mellom Storøya og Neslandet

Av Morten Synstelien |

Etter at isen hadde sagt fra at det bør være litt avstand, gikk det bedre. Litt manøvrering mellom råker, under kyndig ledelse av Franklin i Rollers. Helt i bakgrunnen skimter vi Ringkollen.

03 Mar 2018

Hit, men ikke lenger

Av Morten Synstelien |

På fellesturer byr det seg ofte mulighet til å teste litt og lære seg hvor grensa går. Riktig utstyr er viktig her. Du ser at det er sprekker i isen, pluss at det har vært sjekket med isstaven hvor tykk den er. Her må det sjekkes for omtrent hver halvmeter. Ingen ble våte.

23 Jan 2019

Akkurat nok snø til å kjøre stor maskin

Av Erik Unneberg |

Her er det akkurat nok snø til at det går å kjøre stor maskin, mellom skogen og solbærbuskene. Rett ved Arkitekt Mo, og vi ser opp mot Libakke.