Kraftig legg

Ikke alle liker å høre at de har kraftige legger, men vi velger å tro at denne over 200 år gamle damen godtar det. Stammen på Svartengrana er i hvert fall solid! Lenger opp ser det ut som om treet begynner å tørke. Kanskje det er det samme som har skjedd med mange andre trær etter tørkesommeren i fjor, et barkebilleangrep som ikke ender så godt for treet?

Kraftig legg

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

29 Mar 2019

Vårens første sykkeltur på Bønsnes

Av Morten Synstelien

Holebygda byr på unike muligheter. Denne vårdagen var det flott skiføre på Krokskogen, men på Røyse og rundt Bønsnes var det både vind og sol, i tillegg til at isen normalt ikke legger seg her. Så her kan man sykle tidlig. På samme turen lå det tykk is på veien ved Svingerud.

04 Aug 2018

Salatdyrking ved Sørum

Av Morten Synstelien

På småveiene langs jordene er det mye korn eller salat. Her ser vi i bakgrunnen hønsehuset på Søndre Sørum, med Gyrihaugen på ryggen bak. Her går skiløypen om vinteren, takket være et meget bra samarbeid med grunneiere og drivere.

04 Aug 2018

Veier uten trafikk, bare en og annen hest

Av Morten Synstelien

Mellom Mo gård og Helgelandsmoen går det små veier mellom jordene. Her ser du Sørum til venstre, og her er det bare hester som trafikk. Fint sted å gå eller sykle.