Sherpaer i arbeid i Kleiva

Det pågår arbeider i øvre del av Krokkleiva. Sherpaer bygger med stein. Kleiva skal settes tilbake slik den var i 1805. Det er litt rotete her nå, men det blir topp når arbeidet er ferdig. Selve kleiva er stengt nå i noen uker, men du kan gå via Nordkleiva om du må opp til Kleivstua. Viktig at de som holder på med arbeidet, får jobbe i fred. Gleder meg til det blir ferdig. Blir enda bedre å kjøre ned med snowracer, selv med lite snø!

Sherpaer i arbeid i Kleiva

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Jul 2019

Kortreist mat

Av Morten Synstelien

Da ble gårsdagens multer niste på Slettøya. Den er så kortreist at den nesten ser hvor den er plukket: Kongens utsikt rett opp til venstre. Mange tror den ligger til høyre der hvor det er brattest, men det er hytta til Hornemann.

26 Jul 2019

Badestranda ved Steinsåsen med Krokskogryggen i bakgrunnen

Av Morten Synstelien |

Den offentlig stranda ved Steinsåsen har kaldt ulike navn. Vi lokale sier Høyenhallstranda eller Vanførhjemstranda. Hvis du sykler rute 830 rundt fjorden, er det lurt å svinge innom denne badeplassen for en rast. Her er det benker og offentlig toalett. Du ser fra venstre mot høyre: Gyrihaugen (blå), Mørkganga (grønn), Skardsvegen (rute 487, gul), Pipesteinen (sort ), Gamleveien til Retthella (hvit), Krokkleiva (rød) og Kongens utsikt (lilla).

27 Jul 2019

Brua ved Sundøya mellom Sundvolden og Kroksund

Av Morten Synstelien

Mange sykler rute 830 rundt Steinsfjorden uten å få med seg det flotteste byggverket på hele runden. De sykler over brua uten å stoppe og se på den. Bildet et tatt fra Slettøya mot Sundøya, og du ser også Kongens utsikt i bakgrunnen.