Fine spor mellom Burudvann og Vensåsseter

Det var ikke mange å se i Bærumsmarka i dag, i alle fall ikke mellom Burudvann og Vensåsseter. De som prøvde skiene, var nok litt overrasket over hvor fine løypene var. Temperaturen var en grad eller to på plussiden, og sneen var finkornet og fuktig, så det gjaldt å treffe med festesmøringen. Fotografen benyttet zeroski, og hadde både god glid og spikerfeste. Noe sug utenfor sporene, men ellers bra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Mar 2019

Mørkganga

Av Erik Unneberg

Det er ikke bare Krokskogen som har sin mørkgang. Hurumløypene 902 (Storsand - Myrvold - Øvre Lamyr - Stikkvannshytta) 1358 (Myrvold - Breimåsan - Stikkvannshytta) går gjennom dette partiet, som heter Mørkganga.

17 Mar 2019

Fullt i går og tomt i dag på Kikutstua

Av Lars Kristian Bjørløw

Sammenlignet med i går, se bilde nr. 31078, var det nesten tomt på Kikutstua i dag. Men inne var vertskapet Ane Moe og Knut Arne Løite like blide.

17 Mar 2019

Tung løype i nysnø og sterk vind

Av Lars Kristian Bjørløw

Her i krysset på løypa opp fra Bjørnsjøen (løype 124, Kikutstua – Bjørnsjøhelvete - Aurtjern) var det tungt med nysnø, selv om preppemaskinen hadde vært der bare to timer tidligere. Det var trått, sterk vind og snøvær midt imot, inntil jeg kom inn i skogen. Jeg burde ha valgt samme vei tilbake som jeg kom, dvs. hovedløypa til Frognerseteren.