Inn på Hov stasjon - på ski

På Valdresbanens gamle trase er jernbanespor erstattet av skispor vinterstid. Her krysses Stasjonsvegen før man ankommer Hov stasjon.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Feb 2019

God service på Skrukli stasjon

Av Eivind Molde

Halmrast grendelag hadde ansvar for "bemanningen" på Skrukli stasjon denne søndagen. Alle ni stasjoner var bemannet mellom 11 og 15, og alle som stoppet, fikk tilbud om noe å spise og drikke. Arrangementet Gå'ta banen trakk mange ut i løypene i Valdrebanens gamle trase, og hit til Skrukli stasjon kom det folk både fra Eina- og Hov-siden. Noen fortsatte, andre snudde her. Nå etter klokka 14 hadde besøket avtatt, men "personalet" var fortsatt på sin post.

10 Feb 2019

Snøtungt i løypene på Valdresbanen

Av Eivind Molde

Ingen tvil om at det har snødd mye i det siste her oppe ved Trevatna. Jernbanespor er erstattet av skispor her på den gamle Valdresbanen, og i dag var det mange som lot seg friste til en tur fra stasjon til stasjon, der der var servering og aktiviteter. Gå'ta banen har som formål å få flere ut i løypene, og traseen på den gamle jernbanen er lett å gå i både for ung og gammel.

10 Feb 2019

Folksomt på Trevatn stasjon

Av Eivind Molde

God stemning og mye folk i snøværet ved Trevatn stasjon i dag. Mange hadde tatt turen innover den gamle jernbanetraseen der Valdresbanen en gang gikk. Arrangementet Gå'ta banen kalles en folkefest på ski langs den gamle Valdresbanen mellom Eina og Dokka. Alle ni stasjoner var bemannet mellom 11 og 15, og de som stoppet, fikk tilbud om noe å spise og drikke.