Hvit fredag på Frønsvollmyra

Som perler på en snor stod de hvitkledde små trærne mellom sine foreldre på myra og smilte til oss på årets hittil fineste dag i Nordmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Feb 2019

Appelsinhaugen har nå fått termometer

Av Lars Kristian Bjørløw

Etter å ha sett på termometeret på Skjennungsmyra forrige lørdag morgen (se bilde nr. 30646), trodde jeg at det også fantes et på Appelsinhaugen. Det stemte ikke (se bilde nr. 30656), så derfor satte jeg opp et der i dag. Det samme gjorde jeg på Glåmene. Det var mine bidrag til Nordmarka, mens andre gikk Holmenkollmarsjen. - Veldig bra, sa noen Markatravere jeg snakket med. Alt må ikke være digitalt, og så slipper man å ta opp mobilen.

09 Feb 2019

Nytt termometer på Glåmene

Av Lars Kristian Bjørløw

Etter å ha sett på termometeret på Skjennungsmyra forrige lørdag morgen (se bilde nr. 30646), trodde jeg at det også fantes et på Glåmene. Det stemte ikke, så derfor satte jeg opp et der i dag. Det samme gjorde jeg på Appelsinhaugen. Det var mine bidrag til Nordmarka, mens andre gikk Holmenkollmarsjen. - Veldig bra, sa noen Markatravere jeg snakket med. Alt må ikke være digitalt, og så slipper man å ta opp mobilen.

09 Feb 2019

Småutfordringer i løypa

Av Nina Didriksen

Lørdagen opprant med regn, yr, tåke og plussgrader - som meldt. Sør i Nordmarka var det helt greie skiforhold. Dette var den eneste vanndammen vi så, akkurat der løypa passerer Tryvannsgrana.