Alternativ skogsbilvei

Den første delen av løypealternativet til Abborvannsveien går på skogsbilvei det første stykket opp til Abborvannsbekken.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Jan 2019

Alternativ løype

Av Erik Unneberg

Abborvannsveien brøytes denne vinteren, men Skiforeningen har etablert en alternativ løype øst for veien. Den sørligste delen av denne løypen går på skogsbilvei på bærumssiden av Abborvannsbekken, men der dette bildet er tatt, ved krysning av bekken, går løypen i terrenget videre nordover. På dette stykket kunne det gjerne vært mer sne.

20 Jan 2019

God glid over Hvitsteinvann

Av Erik Unneberg

Den første delen av dagen bød på mye sol, men selv om det kom noen skyer utover formiddagen, var det godt å være på ski i Bærumsmarka. Med blå Swix under skiene. Litt lite sne i terrenget en del steder, men over vann og myrer var forholdene supre. Bildet er tatt på Store Hvitsteinvann.

20 Jan 2019

Slutt på turen?

Av Erik Unneberg

Det var fremdeles mange biler på parkeringsplassen ved Skytterkollen da klokken passerte halv tre søndag ettermiddag. De tre skiløperne på bildet hadde nok avsluttet turen sin her, eller skulle de videre vestover mot Nygård eller Haga? Den løypen starter omtrent der bilen til høyre i bildet befinner seg.