Uthuset ved Høgvolltoppen 2018 - vestveggen

Vestveggen har holdt seg bra oppreist i tiden siden 2018. Det er egentlig noe overraskende, siden døra ikke er der med dens stabiliserende virkning. Men så lenge hjørnene holder, holder også veggene seg oppreist.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Sep 2018

Hovedhuset ved Høgvolltoppen 2018

Av Odd Tore Saugerud

Snøvinteren 2018 har herjet kraftig med hovedhuset. Endeveggen mot nord har knekt fullstendig sammen og falt inn i huset, og begge langveggen har derfor blitt fri til å falle utover. Endeveggen mot syd holder seg fortsatt bra oppreist, gjerne på grunn av den stabiliserende virkningen av den forholdsvis stive doble inngangsdøra, som fortsatt er låst på plass.

25 Sep 2018

Plassen ved Høgvolltoppen 2018

Av Odd Tore Saugerud

Ti år har gått siden første bilde av plassen, bilde nr. 30027. Granene I plantefeltet har vokst både i høyde og vidde, og bygningene har rast enda mer sammen. Dette var det beste forsøket på å ta et bilde fra samme sted som i 2008. Selv med ekstrem vidvinklezoom med en brennvidde som tilsvarer 14 mm på fullformat var det ikke mulig å få med hele bygningene.

23 Sep 2018

Stille etter Den store turdagen

Av Odd Tore Saugerud

Det var folksomt i Finnemarka i finværet på Den store turdagen, men nå hadde akkurat de siste bilene forlatt Eiksetra. Bare vi etternølere var igjen, og vi hadde fortsatt drøye tre kilometers gange på veien tilbake til Eggevollen. Det ble en fin og lang dag, og vi tror også på fine turer i området for DNTs turbussen neste uke.