Med DNT til Bronsealdergravrøysa

På søndag var det DNT-tur langs Krokskogstupet til Bronsealdergravrøysa. Samtidig var dette dagen da været allerede fra natten av markerte at det var slutt på tørkeperioden, og det til gangs. Turen ble en typisk intimtur med fire entusiastiske og vanntette damer, og turlederne Sidsel og undertegnede. Her inntar vi lunsj ved Bronsealdergravrøysa mens vi forer myggen og håper at tåka skal lette. Bilde nr. 29633 viser hvordan det gikk.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

16 Jun 2018

Fra grus til gress

Av Erik Unneberg

Den snaut 2 kilometer lange skogsbilveien på østsiden av Holttjern er et fint sykkelalternativ til Lillestrømveien (som går vest for tjernet) på denne strekningen. Underlaget er grov grus, med gressbevokste partier innimellom.

16 Jun 2018

Løypekryss ved ny vei

Av Nina Didriksen

Øverst i Dammyrdalen går skiløypa et stykke på den nybygde og omstridte skogsbilveien. Utpå myra til høyre står et løypeskilt som viser vei mot Sørkedalen (svakt venstre), Vidvangen (svakt høyre) eller Løvlia (retning bak fotografens rygg). På fjorårets siste dag ble bilde nr. 28282 tatt på omtrent samme sted.

16 Jun 2018

Kveld ved Holttjern

Av Erik Unneberg

Lørdag kveld hadde skyggene inntatt Holttjerns vestside, men her på østsiden av tjernet nådde solstrålene fremdeles frem.