Kikutstua var overtatt av syklistene

På Kikutstua var det nesten bare syklister i dag. Noen få skiløpere hadde gått fra Stryken eller Frognerseteren, men de var i mindretall i forhold til antall syklister. Det var mindre enn ti personer ute på ski som jeg traff. Men jeg fant 50 kroner i nærheten av Kikutstua og en hundesokk like etter Slakteren, så noe kan man få ut av en sen vårskitur.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Apr 2018

Like etter krysset ved Rundmyr

Av Lars Kristian Bjørløw |

Siden den «nye» løypa mot Langmyr til høyre hadde et bart stykke, tok jeg den gamle til venstre. Det gikk bra med litt balansekunst. Det er ikke lenge før den løypa er umulig å bruke. Videre så ble det utfordringer ved Slakteren, mot Blankvannsbråten, frem mot Kobberhaugen og opp mot Glåmene. Derfra og inn mot Kikutstua var det bra, bortsett fra under kraftledningen. Noen partier var veldig bra, men det tar litt tid når man må ta av skiene mellom fem og ti ganger, avhengig av hvilket skipar du bruker. En tur til Mylla er nok å foretrekke for en mer sammenhengende skitur.

29 Apr 2018

Helt greit mellom Grønland og Mikkelsbonn

Av Erik Unneberg

Det er ikke hverdagskost at løypen mellom Grønland og Mikkelsbonn har sammenhengende skiføre i månedsskiftet april/mai, men i år er det slik. Det er fortsatt mye sne i denne delen av Vestmarka, og i dag kunne turen Franskleiv - Grønland - Mikkelsbonn -Svartvann - Langåsen - Franskleiv gås uten at skiene måtte av en eneste gang.

29 Apr 2018

Vårtur på Grønlandsveien

Av Erik Unneberg |

Jan Henrik Ravn hadde gått fra Skoglund i dag, og kunne fortelle om fine skiforhold derfra og forbi Svartvann. Også på Grønlandsveien var føret greit, årstiden tatt i betraktning. Bildet er tatt ved Stovivollen.