Dobbel trussel ved Vidvangshøgda

Truende skyer varsler at det er nedbør i anmarsj, og den kommer nok som regn. I tillegg har treet i forgrunnen en snøkrone som før eller siden vil falle ned på løype 58 over Vidvangshøgda.

Dobbel trussel ved Vidvangshøgda

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Apr 2018

Brytningstid ved Triungsvann

Av Odd Stiansen

Snømengden tilsier vinter, men økende vannføring i elver og bekker signaliserer at våren er i anmarsj også i Bærumsmarka.

08 Apr 2018

Takk for en flott skibussvinter

Av Odd Stiansen

Vanligvis er palmesøndag siste dag skibussen kjører, men tidlig påske og mye snø gjorde at det i 2018 ble et ekstranummer to uker senere. Ypperlig preparering kombinert med litt kaldere vær foregående natt gjorde at turen tilbake til Oslo eller Solihøgda gikk fint. Og sannelig var ikke værgudene samarbeidsvillige, og ventet med regnbygene til de fleste av busspassasjerene nok var trygt hjemme.

08 Apr 2018

Vestmarka 8. april 2018

Av Eyvind Wang

Vi ser "skøyteløper" på Ormekollsmyra (øverst til venstre). Øverst til høyre: skiløpere i nærheten av Damvann. Nederst: Mikkelsbonn åpnes for servering. For skøyting var føret sesongbeste i dag. Super prepping, men det blir selvfølgelig løsere utover dagen. +6 viste termometeret på Mikkelsbonn.