Velkommen inn i stua

På Solli kommer du rett inn i stua, og Liv er ikke redd for å slå seg ned og ta en prat med gjestene. Dette er en opplevelse fra gamle dager, den gang alle serveringssteder var et hjem der du ble invitert inn i stua.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Apr 2018

Full overhaling på Solli

Av Torkel Kristoffersen

De nye forpakterne på Solli satser stort. Husene settes i stand. De forsøker å holde åpent hver dag, servere varm mat, leie ut festlokaler, hytter og rom. Det blir ridning for barn hver lørdag og søndag mellom kl. 11 og 15. Det er mulig å leie en hest for turridning fra 1 time og oppover, ev. også med overnatting. Barnerideleir om sommeren. Se mer på Facebook: Solli gård eller på www.solli-gjestegaard.no.

06 Apr 2018

Selvbetjening med betjening

Av Torkel Kristoffersen

Det er nye forpaktere på Solli. Her er det selveste husmoren Liv Aalboen Nilsson som står bak disken. For april, mai og juni satser hun på å holde åpent tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17 - 20. Da serveres det vafler, kaker, "Sollibolla", smørbrød og alltid en varmrett. Mandag og fredag er det selvbetjening hvis døren er åpen. På lørdag og søndag er det åpent kl. 11 - 16. Da serveres det vafler, kaker, "Sollibolla", smørbrød og alltid en varmrett. Varmrettene er enkle, hjemmelagde retter: Solli-lapskaus, fårikål og ertesuppe med saltkjøtt. På lørdag er det alltid rømmegrøt med spekemat.

19 Mar 2018

Fossekall i Losbyelva

Av Tom Kluge |

I elva nedenfor Losby bruk, er det nesten hele vinteren åpent vann. Her er fossekallen en trofast gjest. Jeg har fulgt med den i mange år, så det er tydelig at den trives her i elva.