Ved Glåmene

Rett før krysset ved Glåmene, etter krysset ved Appelsinhaugen, og så bare den lille bakken før krysset på Glåmene, er dette bildet tatt. Sporet holder seg ennå veldig godt i skyggen og der solen ikke er mest intens i løpet av dagen. Så løyper inne i skogen og i skygge holder seg absolutt best, selvfølgelig.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Apr 2018

Bjørnholt og kraftlinjene inn mot byen

Av Lars Kristian Bjørløw

Til dels var løypa inn mot byen gjennom Bjørnsjøhelvete perfekt som et parkettgulv for skøyting, men der hvor sola hadde stått på, var det litt annerledes. Med skareføre og partier med løs snø, bør man være oppmerksom.

06 Apr 2018

Furet værbitt over myren

Av Torkel Kristoffersen

Dette skiltet har stått ute mang en vinternatt, men det viser fortsatt vei for skiløpere på vei mot Vestergyllen. Det hadde kommet en centimeter nysne i natt. Det var ikke mange som hadde vært der før meg i dag, så utenfor preparerte løyper var det trått.

06 Apr 2018

Fjord og fjell i det fjerne

Av Eyvind Wang

Det er 6. april. Føremeldingen sier 90 cm snø på Solli, og det stemmer nok. På utsikten fra Vestergyllen ser man at det fortsatt er ganske mye vinter igjen i Østlandområdet, og i Vestmarka blir det mulig med skiturer langt ut i april.