Praktfullt ved Motjernet

Finnerud var stengt første påskedag, men det gjorde ikke så mye når det bare er drøyt to kilometer over til Kobberhaughyttta, og løype 364 kan by på panoramaer som dette ved Motjernet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Apr 2018

Nypreparerte spor ved Strømsdammen

Av Odd Stiansen

Forbindelsesløypa fra bussholdeplassen Voksen skog til løype 269 Strømsbråtan - Tryvannstua er ikke blant de mest kjente innfallsportene til Nordmarka syd, men løypekvaliteten er det ikke noe å si på. Første påskedag var løypa nypreparert. Her er vi ved Strømsdammen. Nærmeste bebyggelse er bare ca. 500 meter unna, men det er det ikke så lett å se.

31 Mar 2018

Solrikt på Løvlia

Av Nina Didriksen

Nok en deilig og solrik dag i Marka denne påsken. Stiskiltene på Løvlia minner oss på at det snart kommer en ny sesong med nye turmuligheter.

31 Mar 2018

Påskeføre i Ås

Av Fredrik Gade

Søråsjordet i Ås er mest kjent for å huse den meteorologiske værstasjonen til universitetet (NMBU), som kan skimtes midt i bildet. Ved værstasjonen i Ås har de foretatt kontinuerlige meteorologiske observasjoner siden 1859, og den har ligger på Søråsjordet siden 1983. Sanntidsdata fra denne stasjonen kan finnes online (https://www.nmbu.no/fakultet/realtek/laboratorier/bioklim). I tillegg til å være en del av den 1 mils lange Vestbyrunden (løype 197), har Søråsjordet en egen rundløype på 1,8 km (løype 191).