Skarp sving

Litt hardt i sporet i Bærum idrettspark på Hauger i ettermiddag, men solen strålte. Denne skiløperen er inne i en skarp sving like ved ishallen. Vi ser Søndre Kolsås i bakgrunnen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Mar 2018

Sol og atter sol på Kikut

Av Odd Stiansen

Sola skinte fra skyfri himmel i Nordmarka tirsdag i påskeuken, og vinden glimret med sitt fravær. At mange av gjestene på Kikutstua likevel valgte å nyte mat og drikke inne, var nok først og fremst fordi temperaturen var en god del lavere enn i palmehelgen.

27 Mar 2018

Nesten meteren på Glåmene

Av Odd Stiansen

Målestaven på Glåmene viste nesten meteren med snø tirsdag i påskeuken, og værmeldingen tyder på at det knapt blir noen store endringer med det første. Om appelsinskallet skyldes ren forsøpling eller om noen ønsker å sette fart i smelteprosessen nærmest målestaven, er ikke lett å si.

27 Mar 2018

Grei nedfart fra Kikutstua i påsken

Av Odd Stiansen

Gode snøforhold og intet overvann gjorde det greit å komme seg ned på Bjørnsjøen tirsdag i påskeuken. At det virkelig er mer snø i år enn hva som har vært vanlig de siste årene, ser man lett ved å sammenligne med bildet fotografen tok på samme sted to år og fire dager tidligere, se bilde nr. 25437. I 2016 var det virkelig påskeføre (i betydningen snart slutt på føret) i påsken, og det skyldtes ikke at påsken da kom senere. Dagens motiv kunne like gjerne vært hentet fra vinterferien, om det ikke hadde vært for solas høyde på himmelen.