Drømmedag på Krokskogen

Det har vært mange fine dager i vinter, men det spørs om ikke denne søndagen var blant de aller beste. Strålevarmen fra solen kombinert med kald snø etter nattens mange kuldegrader, gjorde det mulig å ta lunsjen ute, uten å måtte finne frem klistertuben etterpå. Fotografen var ikke den eneste som hadde tatt en avstikker fra løypa ved Langevann, og dermed var det oppgåtte spor bort til de naturlige spisestedene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Mar 2018

Ikke tiden for å nyte terrassen på Løvlia

Av Odd Stiansen

Mange av gjestene på Løvlia denne flotte søndagen valgte å spise utenfor hytta, men det måtte gjøres på andre steder enn terrassen, som nok ikke blir tilgjengelig på noen uker ennå.

18 Mar 2018

Sol på Tverrsjøstallen

Av Odd Stiansen

Været var upåklagelig også på Tverrsjøstallen, men det store publikumsinnrykket var ikke å se da fotografen stakk innom for å prøve vaflene. Antagelig lokket sola mange til å fortsette nonstop til Sandvikshytta, som ikke ligger så mange kilometerne lenger sør.

18 Mar 2018

Tradisjonell start fra Myllsdammen

Av Odd Stiansen

I dag er det vanlig å starte turen fra Mylla med å gå til fots over brua, og ta på seg skiene ved løypeforeningens garasje på sydsiden av vannet. De som vil gå mot Tverrsjøen, kan da velge mellom den maskinpreparerte veien på sydsiden av Mylla eller den scooterpreparerte løypa som straks svinger ned på vannet. Disse to skiløperne valgte imidlertid det gamle startstedet på nordsiden av brua, like ved det som var Mylla Sportsstue. Med dagens flotte forhold gjorde det nok ikke noe at man da måtte gå noen hundre meter i upreparerte spor.