I flokk og følge over Triungsvann

Ikke alle valgte den maskinpreparerte løypen på Abborvannsveien for å komme seg forbi Triungsvann. De som valgte å gå over vannet istedenfor, fikk god kontakt med all nysneen vi har fått de siste dagene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Feb 2018

Nok av snø på Finnerud

Av Odd Stiansen

Det er ikke nødvendig med GPS-data for å se hvor dette bildet er tatt. Men så fin som denne vinteren er blitt, kan slike data være nødvendige for å være sikre på når bildet ble tatt - det har vært fine skidager i de første ukene av 2018.

03 Feb 2018

Finn deg en scooterløype!

Av Line Mork

Nå byr Marka og løypekjørerne på en sjelden mulighet med flotte scooterløyper. Sjekk føremeldingen og se etter de stiplede linjene. Er de kjørt, er det bare å komme seg ut i eventyret. Bildet er tatt i Løype 72 (Lysedammene - Otertjern - Langtjern), ved Store Otertjern.

03 Feb 2018

Lenge siden forrige bad

Av Jørgen Øverbye

Denne badebrygga med tilhørende hytte ligger idyllisk til ved Ormetjern like ved Sinober, men det var ingen spor av folk rundt hytta. Det ligger mange slike små perler i Lillomarka, kort fra sivilisasjonen, men likevel skjermet, som om de befant seg i dypeste vilmarka. Mon tro hvor mange liggedøgn disse hyttene har i løpet av vinteren?