Nok av snø på Finnerud

Det er ikke nødvendig med GPS-data for å se hvor dette bildet er tatt. Men så fin som denne vinteren er blitt, kan slike data være nødvendige for å være sikre på når bildet ble tatt - det har vært fine skidager i de første ukene av 2018.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Feb 2018

Finn deg en scooterløype!

Av Line Mork

Nå byr Marka og løypekjørerne på en sjelden mulighet med flotte scooterløyper. Sjekk føremeldingen og se etter de stiplede linjene. Er de kjørt, er det bare å komme seg ut i eventyret. Bildet er tatt i Løype 72 (Lysedammene - Otertjern - Langtjern), ved Store Otertjern.

03 Feb 2018

Lenge siden forrige bad

Av Jørgen Øverbye

Denne badebrygga med tilhørende hytte ligger idyllisk til ved Ormetjern like ved Sinober, men det var ingen spor av folk rundt hytta. Det ligger mange slike små perler i Lillomarka, kort fra sivilisasjonen, men likevel skjermet, som om de befant seg i dypeste vilmarka. Mon tro hvor mange liggedøgn disse hyttene har i løpet av vinteren?

03 Feb 2018

Så var turen slutt

Av Nina Didriksen

Fine skiforhold helt ned til veien ved Midtstuen skole. Fotografen pleier ikke å ta av seg skiene før stikkordet er «asfalt» eller «sommer», og i dag var det heldigvis bare det første som gjaldt.