Finn deg en scooterløype!

Nå byr Marka og løypekjørerne på en sjelden mulighet med flotte scooterløyper. Sjekk føremeldingen og se etter de stiplede linjene. Er de kjørt, er det bare å komme seg ut i eventyret. Bildet er tatt i Løype 72 (Lysedammene - Otertjern - Langtjern), ved Store Otertjern.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Feb 2018

Lenge siden forrige bad

Av Jørgen Øverbye

Denne badebrygga med tilhørende hytte ligger idyllisk til ved Ormetjern like ved Sinober, men det var ingen spor av folk rundt hytta. Det ligger mange slike små perler i Lillomarka, kort fra sivilisasjonen, men likevel skjermet, som om de befant seg i dypeste vilmarka. Mon tro hvor mange liggedøgn disse hyttene har i løpet av vinteren?

03 Feb 2018

Så var turen slutt

Av Nina Didriksen

Fine skiforhold helt ned til veien ved Midtstuen skole. Fotografen pleier ikke å ta av seg skiene før stikkordet er «asfalt» eller «sommer», og i dag var det heldigvis bare det første som gjaldt.

02 Feb 2018

Kan du ikke gå rundt - gå gjennom!

Av Nina Didriksen

Dette treet hadde lagt seg godt til rette vest for Aurtjern bak Ullevålseter. Her er det alltid noen som tråkker opp en løype, så også i dag. Borte ved tjernet ble det lunsj i varmende sol, med utsikt til alle dem som koste seg i den maskinpreppede løypa i skyggen.