Østover fra Kittelsrudtoppen

Som skiltene viser, er mulighetene mange når man starter turen på Kittelsrudtoppen. De to skiløperne som passerer her, skal nok i første omgang til Granlund. De deltar i "Hadelangsen på ski", et turrenn gjennom Hadelands vakre kulturlandskap. Det er et samarbeid mellom Tingelstad IF, Vestre Gran IL, Grindvoll IL og Granlund vel. Noen har gått fra Tingelstad (28 km til mål derfra), andre starter her på Kittelsrudtoppen (15 km til mål). Granlund er også et alternativt startsted. Derfra er det bare 8 km til mål på Løken skole, Grindvoll.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Jan 2018

Varm saft på Kittelsrudtoppen

Av Eivind Molde

Nr. 102 er klar til å gå videre! Vestre Gran IL er på plass på Kittelsrudtoppen for å servere varm saft til skiløpere som tar seg en pust i bakken. "Hadelangsen på ski" går av stabelen i dag, i et samarbeid mellom Tingelstad IF, Vestre Gran IL, Grindvoll IL og Granlund vel. Noen har gått fra Tingelstad (28 km til mål derfra), andre starter her på Kittelsrudtoppen (15 km til mål). Granlund er også et alternativt startsted. Derfra er det bare 8 km til mål på Løken skole, Grindvoll.

28 Jan 2018

Startpunkt Kittelsrudtoppen

Av Eivind Molde

Kittelsrudtoppen er et fint sted å starte når man skal ut på ski. Enten kan man ta seg en tur i lysløypa, eller så kan man legge i vei østover, og f.eks. ta en runde rundt Buhammeren. Det er Vestre Gran IL som lager løyper her.

27 Jan 2018

Gjennom skogen fra Grani

Av Eivind Molde

Grani, ved Nannestadvegen, er et fint utgangspunkt for turer innover i Marka. Bildet er tatt i løypa mot Djupdalen, der man kan velge kurs mot Grøsåkervangen eller Eltonåsen og eventuelt gå videre nordover mot Åsgreina, og opp på åsen derfra.