Varm saft på Kittelsrudtoppen

Nr. 102 er klar til å gå videre! Vestre Gran IL er på plass på Kittelsrudtoppen for å servere varm saft til skiløpere som tar seg en pust i bakken. "Hadelangsen på ski" går av stabelen i dag, i et samarbeid mellom Tingelstad IF, Vestre Gran IL, Grindvoll IL og Granlund vel. Noen har gått fra Tingelstad (28 km til mål derfra), andre starter her på Kittelsrudtoppen (15 km til mål). Granlund er også et alternativt startsted. Derfra er det bare 8 km til mål på Løken skole, Grindvoll.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Jan 2018

Startpunkt Kittelsrudtoppen

Av Eivind Molde

Kittelsrudtoppen er et fint sted å starte når man skal ut på ski. Enten kan man ta seg en tur i lysløypa, eller så kan man legge i vei østover, og f.eks. ta en runde rundt Buhammeren. Det er Vestre Gran IL som lager løyper her.

27 Jan 2018

Gjennom skogen fra Grani

Av Eivind Molde

Grani, ved Nannestadvegen, er et fint utgangspunkt for turer innover i Marka. Bildet er tatt i løypa mot Djupdalen, der man kan velge kurs mot Grøsåkervangen eller Eltonåsen og eventuelt gå videre nordover mot Åsgreina, og opp på åsen derfra.

27 Jan 2018

Løypekryss i Djupdalen

Av Eivind Molde

Dette er løypekrysset i Djupdalen - en av flere "djupdaler" i turområdene våre. Skiltet viser at løypa rett fram går til Grani. Eltonåsen ligger mot venstre, mens løypa bak fotografen går opp til Grøsåkervangen.