På vei mot Kleivstua

Skiforeningen hadde i dag preparert løypene mellom Sollihøgda og Kleivstua, og det var myke, fine spor som møtte skiløperne i denne delen av Marka. Her er vi på en myr noen hundre meter nordvest for Sørsetra, der det er et løypedele. Skiløperne på bildet har satt kursen mot Kleivstua. Hvis de hadde gått til venstre, ville de kommet til Finneflakseter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Jan 2018

Et åpent parti

Av Erik Unneberg

Den flotte Linjeløypa fra Sollihøgda går enkelte steder forbi hogstfelter, noe som gjør terrenget åpent. Dagens preparering ga ivrige skiløpere gode løyper, og med Blå ekstra under skiene var både glid og feste på plass.

02 Jan 2018

To spor mot sola

Av Jørgen Øverbye

Det var harde, fine maskinkjørte spor fra Stryken til Stålmyrene i dag, videre mot Kikut overtok scooteren. Det var fortsatt bløtt og mye overvann, så undertegnede valgte løypa over til Trehørningen istedenfor, selv om det ikke var nykjørt der ennå. Bildet er tatt ved Nordre Måsjøen.

01 Jan 2018

Full rulle på Linderudkollen

Av Nina Didriksen

Med det nye kunstsnøanlegget er Linderudkollen blitt et skianlegg med garantert gode snøforhold. På årets første dag var det mange som visste å benytte seg av det. Noen løp fort på ski, andre koste seg i luntefart, mens mange i den yngre garde lekte på de flate og slake flatene. Tåka var det tydeligvis ingen som brydde seg om.