Hvitt i hvitt

Etter hvert som regnet slo over i snø, ble det hvitt og vakkert fra Stryken. Føret var krevende, med en temperatur som var adskillig høyere enn hva Yr hadde varslet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Des 2017

Isete, men greit i Helårsløypa

Av Erik Unneberg

Omsider var det blitt litt hardt og isete i Helårsløypa, men med klister eller feller under skiene var det helt OK løyper langs Lomma. Det var verre i skøytetraseen, der var det null styresnø og vanskelige forhold. Det fikk fotografen erfare. Staking med blanke ski gikk derimot glimrende, for gliden var kjempegod.

25 Des 2017

Fine skøyteforhold ved Dikemark

Av Nina Didriksen |

På Svinesjøen, Nordvannet og Verkensvannet har Dikemark IFs turskøytegruppe brøytet for dem som vil gå tur. Ved siden av er det satt spor for skifolket.

25 Des 2017

Gammel skiløype Fiskelaus – Muren: skaret

Av Odd Tore Saugerud

Langs stuprekken i bakgrunnen på bilde nr. 28220 er det store blokkfelt. I stuprekken er det et skar, hvor skiløypa går opp skaret til terrenget ovenfor stupet, og videre over myrer og småkoller til Muren. Det er også en mulighet til å komme til løypa Fiskelaustjern – Skriverberget ved å følge et traktorslep som tar av etter skaret mot vest mot Skollerudåsen, men det siste stykket blir da bushing i kupert lende med mange vindfall.