God jul fra Sørkedalen

Solen har forsvunnet bak Venneråsen, og tåka har sørget for julekortstemning ved Søndre Berger gård. Det er brukbare skimuligheter i området, men litt tynt med snø.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Des 2017

GOD JUL fra Bærums Verk

Av Odd Tore Saugerud |

Det burde vel vært en julehilsen med bilde av solnedgangen over hvite skispor, men Bærums Verk er noe av det mest julete i nærområdet vårt. Verksfossen har bare vintervannføring, men er desto bedre belyst. Baker Hansen holder til i det gamle fyrhuset, med fyrkjele inne i kaféen. Og rundt omkring det er bra med folk som har gjort unna julehandelen, og tar seg tid til å se på julepynten sammen med barna. Med dette bildet ønsker Atie og jeg alle på Markadatabasen en riktig god jul!

23 Des 2017

Den siste innspurten i julehandelen

Av Odd Tore Saugerud

Noen strir med julehandelen, andre prioriterer Marka. Vi foretrekker det siste, men Bærums Verk ved juletider er såpass koselig når den verste handelen har gitt seg at det går an å legge til en tur dit også for å fange stemningen. Her ser vi solnedgangen over inngangen til den nyere delen av senteret på østssiden av Verksfossen med en av dagens siste travle handlende.

23 Des 2017

Lille Julaften på Store Sandungen

Av Eyvind Wang

En god del mennesker i Vestmarka på Lille julaften. Mange benyttet anledningen til en tur ut på isen.