Gardlaus - ny markahytte langs Ankerveien

Det er ikke ofte man opplever at det "plutselig" har dukket opp en markahytta der inntil nylig "ingen skulle tru at nokon kunne bu". Men dagens vandring langs Ankervegen fra Fossum mot Bærums Verk avslørte for fotografen at Gardlaus nå er åpnet for helgeservering, og snart blir det faktisk også mulig å leie overnattingsplass her. For de som ønsker noen flere opplysninger, finnes de selvsagt i Markadatabasen - det er bare å søke på "Gardlaus". Her kan man blant annet lese at åpningen fant sted 23. september 2017.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Des 2017

I morgensol ved Kolltjern

Av Torgeir Stenstad

Gårsdagens mildvær med regn ødela noe av de myke sporene, og i dag var det klister som dugde under skiene. Her ved Kolltjern var det best forhold.

03 Des 2017

På vei mot Lushaugen

Av Steinar Kjærnsrød

Etter litt stigning fra Lygnasæter kommer man raskt opp på Skarvåsen, med flotte myrpartier innover mot Lushaugen. Ofte både tidlig og sent skiføre her. I dag var det nydelig julestemning, men litt is i sporene her og der. Vi ønsker oss 20 cm til før jul!

03 Des 2017

Lav sol over Finnskjeggholen

Av Steinar Kjærnsrød

De mange setervollene på Hadelandsåsen liver opp i landskapet og er fine rasteplasser. I dag hadde vi tatt rasten ute på Lushaughytta, så vi nøt bare den fine stemningen.