Utsikt mot Norefjell og F16 over tåka

Da bilde nr. 27867 ble tatt to timer tidligere, var det fortsatt bare ubetydelig dis, så det var fristende å prøve Norefjell enda en gang. Men nå hadde disen begynt å danne seg, så egentlig ble det med forsøket. Men da en F16-jager kom i lav høyde, måtte det bli et forsøk til.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Nov 2017

Tømmerhytta på Vardevollen 2017

Av Odd Tore Saugerud

Blåstien fra Huken til Gyrihaugen går rett forbi Vardevollen, som ligger litt høyere i terrenget enn Gyrihaugsetra. Her er det også aktivitet med å rehabilitere hytta, som også kan ha vært en seter siden det er et ganske stort uthus rett ved. Hytta så ut til å være i god stand også for ni år siden, se bilde nr. 27870. Her hadde gårsdagens regn frosset til isglasur, og det tok tid å ta seg sikkert frem.

06 Nov 2017

Dagens siste solstråle på Gyrihaugsetra

Av Odd Tore Saugerud

Gyrihaugsetra ligger litt nord for blåstien fra Huken til Gyrihaugen, nesten under kraftledningen. Den har akkurat fått ny (anleggs)vei, og det er aktivitet både med rehabilitering og nybygg der. Et tømret uthus er til nedfalls. Navnet Gyrihaugsetra har også blitt brukt på Huken seter (rundt år 1900).

06 Nov 2017

Utsikt fra Gaupeskarveien over Stubdal og Åsa

Av Odd Tore Saugerud

Dette bildet er tatt fra samme sted som bilde nr. 26206 med samme navn, men i en litt forskjellig vinkel. Åsa ligger dypt under det tette tåketeppet, og nå er det Norefjell med nysnø og fritt for dis, som dominerer.