Ein skigard kan´kje vara evig, veit du

Skigarden på bilde nr. 12997 fra desember 2010 har nå fått merke sannheten i sangen om skigarden. Staurene mister fotfeste, og skiene ramler ned. Skumringslyset etter solnedgang passet godt for dette motivet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Okt 2017

Pipesteinen og dens nærmeste naboer

Av Odd Tore Saugerud

Pipesteinen ligger nord for sydveggen i Pipeskaret, og ligger derfor i skyggen til godt ut på ettermiddagen. Denne dagen så lyset ut til å kunne bli bra, så da var det bare å vente. Det ligger flere bilder av Pipesteinen i Markadatabasen, men dette har vel den beste belysningen.

09 Okt 2017

En rad av steinsøyler

Av Odd Tore Saugerud

Under stupet mot vest ligger en rad med flate steinsøyler som den som er vist på bilde nr. 23964, synlig som området med skygge midt på bildet. Ovenfra lignet det litt på ryggplatene til en stegosaurus, men med alle platene på én linje. Det må nok en tur ned eller opp dit for å få full forståelse hvordan det ser ut.

09 Okt 2017

Utsikt ned Pipeskaret

Av Odd Tore Saugerud

Pipesteinen ligger i Pipeskaret sammen med andre interessante steinformasjoner. I forhold til bilde nr. 24002 fra juli 2015 er ståstedet litt forandret, og trærne har delvis felt løvet. Nå er stupet på sydsiden av Pipeskaret tydelig, og steinsøylen på bilde nr. 23964 kan skimtes som en mørk skygge bak treet nærmest stupet. Kanskje den er brukbart synlig når alle bladene har falt av. Bilde nr. 27716 viser raden av steinsøyler sett ovenfra.