Opp til Storhaug, den sydligste delen av Linderudseterhøydene

Bare ca. 50 høydemeter opp fra bred sykkelvei med stor helgetrafikk kommer vi opp på Storhaug, et fantastisk utsiktspunkt i Lillomarka. Den eller de som i morges sov godt nedpakket i tepper og sovepose, hadde nok hatt en flott avslutning på lørdagskvelden med utsikt over Oslo, havnen og langt ut i fjorden på begge sider av Nesoddlandet. Men litt av en opprydningsjobb så det ut til at de hadde foran seg på søndagsformiddagen!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Okt 2017

Høst ved Trollvannstua

Av Kjersti von Krogh

Endelig en vakker høstdag med blå himmel og vid utsikt fra toppen av kleiva og ned mot Trollvannstua, med Maridalsvannet i bakgrunnen. Et idyllisk og populært serveringssted, men fredag den 13. oktober blir det nok spøk og spenning på stua: Kl. 19 vil Even Saugstad lansere sin nye bok «Mystikk og overtro i Oslomarka», og det er åpent hus for alle fra kl. 17.30.

07 Okt 2017

På toppen!

Av Erik Unneberg

Etter snaut to kilometer til fots fra Greveveien, var vi oppe ved Toppstua på toppen av Varingskollen, i et sterkt ettermiddagslys.

07 Okt 2017

Blir det regn?

Av Erik Unneberg

Fra Varingskollen så vi hvordan skyene bygget seg opp over Romerikssletta. Kunne det tyde på at regn var i vente? Det viste seg imidlertid at det fine høstværet fortsatte ut dagen. I forgrunnen, nedenfor grantrærne, har vi Hakadal, og midt i bildet ser vi de skogkledte Romeriksåsene.