Høst ved Trollvannstua

Endelig en vakker høstdag med blå himmel og vid utsikt fra toppen av kleiva og ned mot Trollvannstua, med Maridalsvannet i bakgrunnen. Et idyllisk og populært serveringssted, men fredag den 13. oktober blir det nok spøk og spenning på stua: Kl. 19 vil Even Saugstad lansere sin nye bok «Mystikk og overtro i Oslomarka», og det er åpent hus for alle fra kl. 17.30.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Okt 2017

På toppen!

Av Erik Unneberg

Etter snaut to kilometer til fots fra Greveveien, var vi oppe ved Toppstua på toppen av Varingskollen, i et sterkt ettermiddagslys.

07 Okt 2017

Blir det regn?

Av Erik Unneberg

Fra Varingskollen så vi hvordan skyene bygget seg opp over Romerikssletta. Kunne det tyde på at regn var i vente? Det viste seg imidlertid at det fine høstværet fortsatte ut dagen. I forgrunnen, nedenfor grantrærne, har vi Hakadal, og midt i bildet ser vi de skogkledte Romeriksåsene.

07 Okt 2017

Oktoberlandskap

Av Erik Unneberg

Det er god utsikt fra toppen av Varingskollen, der dette bildet er tatt fra. Her ser vi ned på den nordre delen av en høstlig og solfylt Hakadal, med Nittedal jordstasjon helt til venstre i bildet. På høyre side har vi Hakadal golfbane, og hitenfor denne ser vi Riksvei 4. I bakgrunnen troner Romeriksåsene.