Høstlig ved Smalet

Fine farger ved Smalet mellom Kirkebygjermenningen og Smalgjermenningen. Førstnevnte er nedtappet pga. arbeider med kistedammen.

Høstlig ved Smalet

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Sep 2017

Matchende farger

Av Erik Unneberg |

Ikke godt å vite om det var tilfeldig, men denne syklisten traff bra med fargene på jakken. Det var flotte høstfarger ved Østensjøvannet i kveld.

27 Sep 2017

Skimtvarden 554 moh. er inntatt!

Av Odd Tore Saugerud

DNT Turbussen for spreke og turglade eldre hadde i går og i dag turer til Eiksetra og Skimtplatået. Det var to store og ganske fulle busser begge dager. Her har lang tur på onsdag inntatt Skimtvarden. Noen studerer fjerne, men i dagens gråvær nokså usynlige mål, mens andre er opptatt av lokale veivisere og mål for nye turer i området. Nesten 200 høydemeter stigning, søkkvåte myrer og glatte svaberg til tross: hit vil de tilbake, men gjerne i litt tørrere terreng og kanskje sol.

19 Sep 2017

Gjerdingdammen: damvokterboligen med uthus

Av Odd Tore Saugerud

Øst for reguleringshuset står damvokterboligen med uthus. En kilde sier at damvokterboligen ble bygget ny i 1908, en annen at den var arbeiderbrakka Daltjuvtomta som ble flyttet dit etter at tunnelene var ferdige. Gamle bilder fra Gjerdingdammen og fra Daltjuvtomta er av såpass dårlig kvalitet at det ikke er mulig å avgjøre om det siste er riktig.