Do-kø

Det er bygget ny do på Dølerud. Den gamle står ennå oppe, men det hindrer ikke at det blir do-kø. Dagens seniortur hadde samlet 35 deltagere, og gikk fra Stensrudtjern til Skullerud i Østmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Sep 2017

Ryddet og vasket

Av Erik Unneberg

Den nye markastuen på Gardlaus hadde svært godt besøk i går og i dag. Dette var den første helgen den var åpen. Etter stengetid i dag var det rydding og vasking som gjaldt, slik at stuen er klar for innrykk av turfolk kommende helg.

24 Sep 2017

Vel blåst etter strålende helg

Av Erik Unneberg

På lørdag åpnet markastuen på Gardlaus for servering. Det hadde publikum fått med seg, og Rita Bosåen kunne fortelle om et fantastisk bra fremmøte. Her står hun på kjøkkenet noen minutter etter stengetid på søndag. Ikke noe å si på humøret her, nei!

24 Sep 2017

Høst

Av Eyvind Wang |

Her i Lushattvika ved Store Sandungen i Vestmarka er det utvilsomt høst som normalt. Det vi som medlemmer i Skiforeningen er spente på, er om vinteren også kommer som normalt. Det er i så fall gjerne flere uker før jul, selv om det muligens ikke er normalt lenger. Vinteren har de siste årene blitt en skjør og eksotisk årstid man må vente lenge på. Vi lever i håpet, og klager ikke på høsten.