Høstlig panorama fra Krokskogen

Etter topptur til Rughaug passerte vi åstedet for et av våre favorittbilder fra Krokskogen (bilde nr. 24829) og måtte ta et nytt med panoramafunksjonen, denne gangen med høstfarger. I dag var det vått i myrene, som så ofte før i sommer.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

14 Sep 2017

Vått og vakkert

Av Kjersti von Krogh

Endelig en septemberdag uten skybrudd! Lille Grisputten nordvest for Slengfehøgda er blitt merkbart større de siste ukene, men til gjengjeld med de vakreste høstfarger! Grisputten ligger innenfor Lillomarka naturreservat, som ble opprettet i 2015 for å bevare et område med særlig verdi for biologisk mangfold.

13 Sep 2017

Kveldsmat på Dølerud

Av Torgeir Stenstad

En gruppe kjentmenn inntar kveldsmaten på Dølerud etter å ha besøkt kjentmannsposten ved Dølerudbakken like ved. Ingen overnattingsgjester på DNT-hytta denne gang, som stod der lukket og låst. Mørket kom fort, og det var greit å følge skogsveien tilbake til Skullerud.

13 Sep 2017

Løkkafossen: så høyt sto vannet under flommen

Av Odd Tore Saugerud

I grasbakken nedenfor fossen var det tydelige spor etter hvor høyt vannet sto, eller rettere sagt, rant, under flommen. Grasstråene er bøyd og ensrettet i strømningsretningen nesten til midten av nedre kant i bildet. Det er tydelig at det har rent ned til de gamle turbinene. Det må da ha vært minst én meter raskt strømmende vann på det stedet der bilde nr. 27572 ble tatt.