Utsikt mot vestnordvest

Fra Kveldroshøgda kan man se langt mot vestnordvest. Vannene i forgrunnen er til venstre Kringla med stort, nytt hogstfelt, og til høyre nordenden av Langlivannet. Den karakteristike høyden bak Langlivannet er Tupperen, med Oppkuvmassivet til venstre, og Haukåsen med kraftledning til høyre for den. Helt i bakgrunnen kan Norefjell skimtes som en blek blåne. Til venstre i bildet bygger en cumulussky seg opp. Slike ble det flere av etter hvert.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Jul 2017

Utsikt mot Kveldrostjern

Av Odd Tore Saugerud

På sydvestsiden har Kveldroshøgda så høye stup at skogen nedenfor ikke dekker utsikten. Her mot sydvest mot et myrparti med det idylliske Kveldrostjern. Det hadde gjort seg bra med en elg som drakk vann her, men i dagslys holder gjerne elgene seg unna åpne områder. Kveldroshøgda er vel verdt et besøk, kjentmannspost 2014-16.

03 Jul 2017

På kanotur gjennom Losbyvassdraget

Av Trond Bøås |

Vi padler her over Røyrivann.

02 Jul 2017

Forfriskende i Maridalsalpene

Av Nina Didriksen |

På en varm søndag i kronglete terreng var det godt med en dukkert i den lille Svartputten, som ligger mellom Midtkollen og Mellomkollen. Maridalsalpene har mye spennende terreng og egner seg godt for vanskelige turorienteringsposter, slik som de svarte postene i Stifinneren.