Kjentmenn møtes ved Skulerudseter

Snart er det bare minnesmerket som viser hvor Skulerudseter var, se også bilde nr. 23874 fra 2005 og bilde nr. 23873 fra 2015. Tuftene blir mer og mer dekket til av naturen, med vakker blomstereng og, for det meste, tett og mindre vakkert grankratt. Her møtte vi andre kjentmenn fra Sørmarka, og diskuterte Kjentmannsmerkets store betydning for å gjøre folk kjent med markahistorie og vakker natur mens vi foret mygg og klegg.

Kjentmenn møtes ved Skulerudseter

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Jun 2017

Padling i Markas indrefilet

Av Nina Didriksen |

Å padle eller gå på ski langs Pershusfjellet betyr å boltre seg i et av de aller fineste områdene i Oslomarka. Her er vi på vei mot dammen sør i Pershusvann. Det var flere padlere å se denne helgen. Noen padler en runde på noen av vannene, mens andre padler hele Nordmarka på langs. En turbeskrivelse finner du i Markadatabasens nyhet nr. 1938.

24 Jun 2017

Padlingens sjarm

Av Nina Didriksen |

En kraftig regnbyge sørget for våte omgivelser rundt Pershusfjellet. Vi som var på padletur, hadde heldigvis en oppspent duk å sitte tørt og trygt under.

24 Jun 2017

Midnatt og midtsommer ved Pershusfjellet

Av Nina Didriksen

Det ble en nesten magisk stemning ved bredden av Skarvvann denne lørdagskvelden, etter at solen omsider gikk ned. Vi er inne i den aller lyseste årstiden, og det er fantastisk å ligge ute. Det var lysere ute enn bildet tilsier, nesten myggfritt, mens temperaturen lå et stykke unna det vi kan kalle en varm sommernatt.