Salrygget og skakt

Huset som står igjen er blitt både salrygget og skakt, men har ingen synlige «dødelige» skavanker. Over inngangsdøra henger en gigaversjon av en lykkebringer, tydelig inspirert av en hestesko. Og nede i høyre hjørne er det en blikkeske av samme type som vi har funnet på andre av Kjentmannsmerkets urposter. Her var det kjentmannspost fra 1970.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

13 Jun 2017

Vollen på Fagerliseter

Av Odd Tore Saugerud

Det er over 70 år siden det var seterdrift på Fagerliseter, og bare seterhuset står fortsatt. Men mye av vollen er fortsatt åpen, ispedd områder med tett gran. Vokser de i tuftene etter gamle hus? Det har vi sett mange andre steder.

10 Jun 2017

Åpent landskap rundt Frønsvollsmyrene

Av Line Mork

I vinter er det blitt gjort betydelig restaurering av Frønsvollsmyrene. Dreneringsgrøfter er fylt igjen og trær hugget for å tilbakestille og bevare myrene. Også i området rundt er det tynnet i skogen, og langsmed den fine stien nordover fra Frønsvollen er det nå åpent, både mot øst og vest.

10 Jun 2017

Pingviner i sommerregn

Av Odd Tore Saugerud

Nedenfor brua ved fotoatelieret står disse to pingvinene og koser seg i regnet. For de mange som besøker Lomma i flom, er det også mye annet å se på, som en rikholdig skulptursamling.