God informasjon ved Vensåsseter

Vinteren er en saga blott i Bærumsmarka. I dag, på nasjonaldagen, lå det bare enkelte små flekker med sne igjen i terrenget her ved Vensåsseter. Nå er tiden moden for å la seg lede av sommerskiltingen, mens rødmerkingen får vente til slutten av året med å vise vei.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Mai 2017

Fine forhold mellom Skjennungen og Heggehullet

Av Fredrik Gade |

I dag var det relativt fine forhold i løypene som ble preparert i går av Bymiljøetaten ut fra Holmenkollen/Frognerseteren. Det smelter fort i disse løypene nå, spesielt i sol- og værutsatte områder. Der begynner det å dannes åpne områder, som man må gå rundt. Men lengre innover i Marka, nord for Tryvannhøgda, holder føret seg bra, som her i løypa over Marimyr fra Skjennungen til Heggehullet (løype 361). Vi håper på frost i natt, for da er det muligheter for en skitur til Kikut i morgen.

11 Mai 2017

Tøff sykkeltur i mai-vinteren

Av Line Mork |

I løpet av natt til 11. mai kom det over 30 cm nysnø på Frognerseteren. Det fikk denne karen til fulle erfare - han hadde teltet ved Bjordammen. Det ble en tung tur hjem til kurs i byen.

10 Mai 2017

Kolsås 10. mai 2017

Av Odd Tore Saugerud

Det var snø i lufta på Kolsåstoppene i går, men i dag var det også snø på bakken, og om morgenen helt hvitt øverst i Løkenhavna (155 moh.). På bildet har tåka lettet såpass at det er mulig å se nedre deler av Søndre Kolsås og litt av Lille Kolsås mot venstre bildekant. Her mot syd har mye av snøen regnet vekk, men mot vest og fortsatt i tåka var det helt hvitt.