Kolsås 11. mai 2017

Snødybden øverst i Løkenhavna hadde økt til mer enn det dobbelte i løpet av natten, så da var det naturlig å ta med kamera på en liten avstikker underveis til morgenens fysioterapitime. Nå var skogen og plenen hvit, og både Søndre Kolsås og Lille Kolsås var for det meste ute av tåka. Og kl. 14.30 var mesteparten av skogen og plenene grønne igjen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Mai 2017

Grønn og hvit vår

Av Erik Unneberg |

Det var mange som hadde fått med seg at Skiforeningen hadde kjørt opp løyper fra Solli i dag, etter at det kom ca. 30 cm nysnø de siste to dagene. i kveld var det tre varmegrader i luften, så snøen var temmelig bløt. Men i sporet var det ganske god glid, og fotografens felleski fungerte bra. Det blir spennende å se hvor lenge føret holder seg, for det er meldt høyere temperatur de neste dagene. Da blir i hvert fall løvet på trærne enda grønnere. Bildet er tatt rett nedenfor Solli gård, ved utfartsparkeringen.

11 Mai 2017

Det stakes

Av Erik Unneberg |

Utover kvelden strømmet skiløperne ut i de dagsferske løypene ut fra Solli. Her er en gjeng i fint stakedriv på vei mot Myggheim. I dette området var det kommet ca. 30 cm våt nysnø. Litt rart å tenke på at vi er et godt stykke inn i mai.

11 Mai 2017

Skiføre ved Myggheim - igjen

Av Erik Unneberg |

Det er bare seks dager igjen til 17. mai, og det er ikke uten håp at det kan bli skimuligheter i Vestmarka da. Det så i hvert fall lovende ut i dag ut fra Solli. Skiforeningen hadde preparert spor til blant annet Myggheim, som vi ser på dette bildet. Her var det også skiføre i begynnelsen av november, for over enn seks måneder siden. Se bilde nr. 26282.