Grønn og hvit vår

Det var mange som hadde fått med seg at Skiforeningen hadde kjørt opp løyper fra Solli i dag, etter at det kom ca. 30 cm nysnø de siste to dagene. i kveld var det tre varmegrader i luften, så snøen var temmelig bløt. Men i sporet var det ganske god glid, og fotografens felleski fungerte bra. Det blir spennende å se hvor lenge føret holder seg, for det er meldt høyere temperatur de neste dagene. Da blir i hvert fall løvet på trærne enda grønnere. Bildet er tatt rett nedenfor Solli gård, ved utfartsparkeringen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Mai 2017

Det stakes

Av Erik Unneberg |

Utover kvelden strømmet skiløperne ut i de dagsferske løypene ut fra Solli. Her er en gjeng i fint stakedriv på vei mot Myggheim. I dette området var det kommet ca. 30 cm våt nysnø. Litt rart å tenke på at vi er et godt stykke inn i mai.

11 Mai 2017

Skiføre ved Myggheim - igjen

Av Erik Unneberg |

Det er bare seks dager igjen til 17. mai, og det er ikke uten håp at det kan bli skimuligheter i Vestmarka da. Det så i hvert fall lovende ut i dag ut fra Solli. Skiforeningen hadde preparert spor til blant annet Myggheim, som vi ser på dette bildet. Her var det også skiføre i begynnelsen av november, for over enn seks måneder siden. Se bilde nr. 26282.

11 Mai 2017