Tøff sykkeltur i mai-vinteren

I løpet av natt til 11. mai kom det over 30 cm nysnø på Frognerseteren. Det fikk denne karen til fulle erfare - han hadde teltet ved Bjordammen. Det ble en tung tur hjem til kurs i byen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Mai 2017

Kolsås 10. mai 2017

Av Odd Tore Saugerud

Det var snø i lufta på Kolsåstoppene i går, men i dag var det også snø på bakken, og om morgenen helt hvitt øverst i Løkenhavna (155 moh.). På bildet har tåka lettet såpass at det er mulig å se nedre deler av Søndre Kolsås og litt av Lille Kolsås mot venstre bildekant. Her mot syd har mye av snøen regnet vekk, men mot vest og fortsatt i tåka var det helt hvitt.

08 Mai 2017

Rogn med fullskjegg

Av Odd Tore Saugerud |

Dette er samme rogn som på bilde nr. 27095, men sett i froskeperspektiv for å få et bedre inntrykk av skjeggveksten. Nå er det ikke lenge til bladsprett på denne også, og da blir skjegglavet langt mindre fremtredende.

08 Mai 2017

Fortsatt snø på myra ved Tanumvollen

Av Odd Tore Saugerud

Mens kjentmannsposten her henger godt synlig rett ved stien, bruker Flaggspretten orienteringskart i M 1 :10 000 og kan derfor gjemme sine poster litt bedre. På den lille myra syd for vollen var det fortsatt snø, og såpass mye tele i myra at det gikk an å komme seg tørrskodd ut til posten. Senere blir det nok verre.