Vinteren er tilbake i høyden på Krokskogen

Over 350 moh. har Kong Vinter tatt krokskogslandskapet tilbake, og det var i dag fint å gå egne spor fra Kampen/Rognlivann til Løvlia over Vidvangen. Her ved Stormyra gløttet også sola fram, på en ellers ganske grå dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Apr 2017

Trehørningen nedtappet

Av Fredrik Gade

Grunnet arbeider på dammen, ser ikke Trehørningen ut slik den pleier denne vinteren. Her i vestenden er det helt tydelig at nedtapping har funnet sted før isen la seg på vannet. Ifølge NVE skal oppfylling senest starte i april 2017, men det ser ikke ut som arbeidene på dammen er helt i mål ennå.

15 Apr 2017

Julestemning ved Frognerseteren påskeaften

Av Odd Stiansen

Kalenderen viste påskeaften, men de siste dagers kjøligere vær og nedbør som snø i høyden gjorde at omgivelsene lignet en god gammeldags julaften. Løypemannskapene hadde for lengst tatt påskeferie, men det var fortsatt mulig å gå på ski. Og dersom man var avhengig av å smøre skiene, var det blå ekstra og ikke klister som gjaldt.

16 Apr 2017

Snødryss over Lillomarka

Av Odd Tore Saugerud

Turorientering i Lillomarka har stått på menyen nå i slutten av påsken. Med nysnø og natt-is blir det ekstra utfordringer for både orientering og balanse. Svartkulp var forsatt for det meste dekket med is, mens nysnø dekket de bratte stiene ned til og opp fra kløfta som utløpsbekken renner i.