Kontraster i april

Med et påfyll av 5-15 cm snø var det mulig å gå overalt i høyden. Selv partier som normalt er helt snøfrie på denne tiden hadde nå fått et godt underlag. Dagen i dag bød også på fantastiske kontraster mellom solskinn og tunge, mørke skyer.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Apr 2017

Nysnø i Bærumsmarka - nye muligheter

Av Jørn Grøstad |

Med et påfyll av 5-15 cm snø var det mulig å gå overalt i høyden. Selv partier som normalt er helt snøfrie på denne tiden, hadde nå fått et godt underlag. Ski og sykkel er en fin kombinasjon på denne årstiden.

10 Apr 2017

Stedvis skiføre mellom Skoglund og Svartvann

Av Fredrik Gade

Det er ikke lenger sammenhengende skiføre fra Skoglund, men stedvis er det nokså bra, og det er fortsatt greit å gå helt til Risfjellet uten å ta av skiene altfor mange ganger. Her fra et bedre parti i Syljudalen, ca. 2 km fra Skoglund.

11 Apr 2017

Skimuligheter fra Damtjern i påsken

Av Fredrik Gade |

Når man kommer litt opp i høyden fra Damtjern (gå grusveien opp til Stubdalstjern), er det bra entusiastføre over Lauvliflaka mot Løvlia. Løypene i nord- og østhellinger (Skottaveien, Atjernløypa, Gråbergløypa) er også brukbare, hovedløype videre nordover mot Spålsveien og Sinnerdalen likeså. Så det er mulig å få seg en skitur fra Damtjern i påsken for de spesielt interesserte, om man tåler å gå rundt våte myrer, har ski som tåler en skramme og orker å gå litt på beina innimellom.