I fristil over Lauvliflaka

Det var 13 varmegrader på Løvlia i dag, og føret var ganske sugende på myrene i området. Tungt også for fristilsløperne, men de hadde jo bedre glid enn de som gikk klassisk. Fotografen hadde også skøyteski i dag, og turen gikk fra By i Lommedalen. Det var OK forhold derfra, men med 18 varmegrader ved By senere på dagen, spørs det hvor lenge føret holder her.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Mar 2017

Bart i skogen, skiføre på veien

Av Erik Unneberg

Gråseterveien holder stand. Det er fortsatt skiføre her, selv om det er temmelig lite sne i skogen. Solen fikk godt tak i partier mellom og Skansebakken og Storebekkhytta, og utover formiddagen ble forholdene "slush"-lignende (bildet).

25 Mar 2017

Løype mot himmelen

Av Erik Unneberg

Løypen på Heggeliveien var i god stand i dag, selv om litt nysne gjorde føret litt trått noen steder. På bildet kunne det virke som om løypen gikk rett opp i himmelen. Bildet er tatt øst for Søndre Heggelivann.

25 Mar 2017

Flott skidag på Krokskogen

Av Erik Unneberg

Utover formiddagen fikk solen mer og mer tak, og det ble den reneste påskestemingen på Krokskogen. En haug med varmegrader, mens føret var noe vekslende. Klister var nok den beste smøringen, selv om det var tørre partier med nysne i høyden. Felleski fungerte også bra, mens fotografens skøyteski også viste seg å være et godt valg. Bildet er tatt i løypekrysset nordøst for Nibbitjern.