Nordvendt "villtur"-løype

Med mildvær har snøen satt seg, og i nordvendte lier er det fint å gå ute i terrenget. I sørvendte hellinger begynner snøen å råtne. I dag ble det "off piste"-tur med erobring av Rolighøgda og kjentmannsposten der. Turen opp gikk fra løypa i vest, ca. 500 meter. Etterpå fortsatte ferden et par kilometer nordøstover, først gjennom kronglete skog, så ned et hogstfelt og videre ned kraftlinjetraseen på bildet. Til slutt gjennom skogen igjen bort til et nedsnødd veifár og ut på den preparerte løypa tilbake til Sjonken. En slitsom, men morsom måte å gå tur på!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Mar 2017

Fine forhold over Hakkloa

Av Lars Gulbrandsen |

På lang rekke bak scooteren henger slodd, matte og sporsetter for å lage fine spor. Ikke tegn til overvann ennå.

15 Mar 2017

Strekk i feltet

Av Odd Tore Saugerud

DNTs Turbussen arrangerer sine tirsdags- og onsdagsturer for seniorer året rundt, uansett vær og føre. Av og til kan det by på utfordringer. Her er det blitt skikkelig strekk i feltet i de bratte nedoverbakkene syd for Eineåsen, og bare om lag 1/3 av feltet kom med på bildet. Men i varm vårsol, med pigger eller brodder og med tunga rett i munnen, fullførte alle turen fra Kjaglidalen til Rykkin uten fall.

14 Mar 2017

Vår!

Av Per Sørhaug |

I det deilige været tok vi en god stopp på NaKuHel ved Semsvannet. Da hadde 19 deltagere tilbakelagt nær 12 km fra Kattås, og turen endte i Asker.