Lang rekke med 30 deltagere

Det var 30 deltagere på denne seniorturen, som gikk fra Hellerud til Rustadsaga og til Ulsrud. Her går vi i strålende solskinn over akebakkene ved Rustad skole og like innunder den gamle middelaldergården Langerud.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Mar 2017

På glattisen

Av Per Sørhaug |

Det er ikke mye å se til det frodige blomsterlivet på Bogerudmyra når vinteren ennå regjerer. Her passerer vi nær Klopptjern, som de færreste vet finnes ute i myra. Det var 30 deltagere på denne seniorturen, som gikk fra Hellerud til Rustadsaga og til Ulsrud.

11 Mar 2017

Vannveien hjem

Av Erik Unneberg

Et alternativ til å gå hele Abborvannsveien, er å legge turen over Abborvann og Triungsvann (bildet). Deretter kan du gå videre over Lille og Store Hvitsteinvann. I dag var det isete og klisterføre på Østernvann og de andre vannene, mens det var tørrvoksføre der solen ikke hadde kommet så godt til. For fotografen fungerte felleski godt. Underveis ble temperaturen målt til et sted mellom tre og fire plussgreder.

11 Mar 2017

Nypreparert skileik på Ringkollen

Av Odd Stiansen

Mens mange samlet seg i Holmenkollen for å se den tradisjonsrike femmila, var det noen som startet lørdagen i skileiken på Ringkollen. Begge gruppene kunne glede seg over sol fra nesten skyfri himmel.