På glattisen

Det er ikke mye å se til det frodige blomsterlivet på Bogerudmyra når vinteren ennå regjerer. Her passerer vi nær Klopptjern, som de færreste vet finnes ute i myra. Det var 30 deltagere på denne seniorturen, som gikk fra Hellerud til Rustadsaga og til Ulsrud.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Mar 2017

Vannveien hjem

Av Erik Unneberg

Et alternativ til å gå hele Abborvannsveien, er å legge turen over Abborvann og Triungsvann (bildet). Deretter kan du gå videre over Lille og Store Hvitsteinvann. I dag var det isete og klisterføre på Østernvann og de andre vannene, mens det var tørrvoksføre der solen ikke hadde kommet så godt til. For fotografen fungerte felleski godt. Underveis ble temperaturen målt til et sted mellom tre og fire plussgreder.

11 Mar 2017

Nypreparert skileik på Ringkollen

Av Odd Stiansen

Mens mange samlet seg i Holmenkollen for å se den tradisjonsrike femmila, var det noen som startet lørdagen i skileiken på Ringkollen. Begge gruppene kunne glede seg over sol fra nesten skyfri himmel.

11 Mar 2017

Vidt utsyn fra Ringkollens topp

Av Odd Stiansen

Når først skibussen har brakt fotografen 600 meter over havet, skulle det bare mangle om han ikke brukte skiene til å komme seg de siste hundre høydemeterne opp til Ringkollen topp. Som alltid når været er pent, var det et flott utsyn over Ringerike.