Hvit nedbør!

Idet jeg nådde Triungsvann begynte det å lave ned. Kommer det noen centimeter nå, vil forholdene i Bærumsmarka bli betydelig bedre. For øvrig fint å gå over vannet i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Feb 2017

På Vensåsseter

Av Erik Unneberg

Det var ikke veldig mange som tok seg inn til Vensåsseter i dag, men noen var det jo. Til å være sparsomt med sne, var det brukbare løyper hit. I noen av bakkene var det likevel best å ta av seg skiene, for der var det litt isete med grus og stein stikkende frem.

24 Feb 2017

Sol over Bjørnsjøen

Av Odd Stiansen

Mellom Kutangen og Kikutstua kan man også velge om man vil gå til lands eller til vanns. Når det er vindstille og sol, er det siste alternativet det mest attraktive. At man da må avslutte med en bratt bakke for å komme opp til Kikutstua, har også den fordelen at man da kan besiktige det som blir en utforkjøring dersom man skal gå sørover vannene etter rasten på Kikutstua. En slik besiktigelse kan komme godt med når det er lite snø.

24 Feb 2017

Folksomt på toppen av Wyllerløypa

Av Odd Stiansen

Fra løypa mellom Tryvann og Strømsbråtan er det fristende å gjøre en kort avstikker til toppstasjonen for Wyllerløypa, særlig hvis man passerer omkring tiden for solnedgang. Fredag i vinterferieuka var det mange som hadde tatt turen til vinterparadiset.